Konsultation:

Efter aftale. Hvis du ikke kan komme til den aftalte tid, er det en god hjælp, hvis du melder afbud. Vi kan desværre blive forsinkede – f.eks. kan akut sygdom jo ikke forudsiges – og vi beder om forståelse herfor.Visse rutinekontroller af kroniske sygdomme – f.eks. sukkersyge, blodtryksforhøjelse, vægtkontroller m.m. vil blive udført af personalet. Dette sker dog altid på lægens ansvar og under hans vejledning, og ved problemer vil lægen altid blive spurgt. Du vil mindst en gang om året blive set af lægen selv.Ved akut sygdom vil du i visse tilfælde først blive set af personalet, som tager de nødvendige prøver, inden du kommer ind til lægen.

Telefonkonsultation hos lægen:
Der er telefontid dagligt mellem kl. 8 og kl. 9. Her kan du tale direkte med lægen om behandling m.m. Uden for telefontiden vil kun henvendelser, der ikke kan vente til næste dag, blive besvaret af lægen. Dette for at undgå afbrydelser i konsultationerne.

Telefontid hos sygeplejersken:

Dagligt mellem kl. 10 og kl. 10.30. Her kan du få prøvesvar og sygeplejefaglige råd.

Tidsbestilling og receptfornyelse:
Der er tidsbestilling dagligt mellem kl. 9 og kl. 12. Fortæl gerne lidt om, hvad det drejer sig om, så vi kan afsættte tid nok og undgå ventetid.I samme tidsrum er det muligt at få svar på rutineprøver og undersøgelser samt at foretage receptfornyelser, med mindre du skal tale med lægen.

Kommunikation via hjemmesiden:
Under menupunktet “Kontakt klinikken” kan du bestille tid, forny recepter, modtage prøvesvar og skrive korte spørgsmål til lægen. Det er også her, du kan læse beskeder fra lægen. Klik på menupunktet og opret dig som bruger.

Lægevagten:
Efter kl. 16 samt i weekenden og på helligdage kan lægevagten kontaktes på tlf. 70 11 31 31.

Du kan læse om fornuftig brug af lægevagten på www.laegevagten.dk.

Handicapforhold:
Klinikken har handicapvenlig indgang og handicapvenligt toilet.

IMG_4026-340x1024 (1)

 • Selvbetjening

  Gå til klinikkens ePortal for online tidsbestilling, receptfornyelse og e-konsultation.
  Log på selvbetjeningen
 • Kontakt klinikken

  Læge Hans Asger Holmsgaard
  Ærøvej 1 A
  7680 Thyborøn
  Tlf.: 97 83 10 66
  Find vej
 • Åbningstider

  • Telefonkonsultation
   8.00 - 9.00
  • Tidsbestilling
   9.00 - 12.00